Nieuws

Overname Fitbella
Op 2 januari 2015 hebben wij Fitbella overgenomen van de vorige eigenaresse. Eerst hebben we de voorraad in kaart gebracht en nu zijn we aan het inventariseren met welk assortiment wij in februari de winkel gaan uitbreiden. Mis je je favoriete merk in de webshop? Dan horen we graag welk merk dit is.

SaleDeze nieuwe website is met spoed gebouwd. Hierdoor kan het zijn dan nog niet alles in de webwinkel staat of nog niet overal een (goede) foto bij staat. Hier werken wij hard aan. Je kunt alles wat in de webwinkel staat bestellen. Van de opruimingsartikelen is op vaak maar 1 stuks per maat op voorraad. Dit geldt met name voor de bh's.

Zoals altijd bij een nieuwe eigenaar worden er enkele wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste vind je hier op een rij.

  • Vanaf nu worden alle pakketjes binnen Nederland bezorgd voor € 4,95. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden.
  • De aanbiedingen en het nieuws worden bekend gemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief. Het belangrijkste nieuws komt ook op de website te staan. Wil je niets missen? Like dan onze Facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.
  • Om hygiënische redenen worden slips, shorts, strings en sokken niet meer retour genomen als de verpakking geopend is geweest. BH's en nachthemden kun je nog steeds gewoon passen en, indien de maat niet correct is, retour zenden. Wij zullen de artikelen die niet geopend mogen worden op een manier verpakken waardoor u toch het artikel goed kunt beoordelen. Uiteraard worden gedragen, vuile of beschadigde artikelen niet retour genomen.
  • Paypal is als betaalmogelijkheid vervallen. In plaats daarvan is het mogelijk om bestellingen die vooraf geplaatst en betaald zijn op afspraak af te halen, zodat je verzendkosten kunt besparen. Er is geen mogelijkheid om te passen of artikelen uit te zoeken.

Wij hopen dat we je nog vaak bij Fitbella terug zien.